C-kurssi

C-kortti on tarkoitettu yli 7 500 kiloa painaville ajoneuvoille. Ikävaatimus C-luokassa on 21 vuotta.

 
C-kurssi sisältää 12 oppituntia teoriaa neljänä iltana,10 ajo-opetustuntia ja 25 minuuttia kuorman varmistamiseen liittyviä harjoituksia. Meillä ajettu C-kortti on tarkoitettu yksityiskäyttöön, eli se ei anna ammattipätevyyttä.
 
 
Kuorma-autokurssin hinta minimiajomäärillä on 1290,00 kun sinulla on B-kortti pohjalla. Hintaan kuuluu teoria- ja ajo-opetuksen lisäksi oppimateriaali ja toimistopalvelut sekä kuorma-auton käyttö tutkinnossa. Kurssihinnan lisäksi tulevat Ajovarmalle maksettavat ajokorttilupamaksu sekä tutkintomaksut.
 
Ensimmäiselle tunnille on ilmoittauduttava etukäteen, jotta voimme tulostaa sinulle tarvittavat paperit. Lue lisää ajokorttilupahakemuksesta.

 

C1- kurssi

C1-kortti on tarkoitettu alle 7 500 kiloa painaville ajoneuvoille. Ikävaatimus C1-luokassa on 18 vuotta. 
 
C1-kurssi sisältää 9 h teoriaa kolmena iltana sekä 5 ajotuntia. Ajotunnit ajetaan Mercedes Benz 515 Sprinterillä. Meillä ajettu C1-kortti on yksityiskäyttöön tarkoitettu, eli se ei anna ammattipätevyyttä. Kun sinulla on B-kortti pohjalla, on C1-kurssin hinta minimiajomäärillä 900,00. Hintaan kuuluu teoria- ja ajo-opetuksen lisäksi oppimateriaali ja toimistopalvelut sekä auton käyttö tutkinnossa. Kurssihinnan lisäksi tulevat Ajovarmalle maksettavat ajokorttilupamaksu sekä tutkintomaksut.
 
 
Ensimmäiselle tunnille on ilmoittauduttava etukäteen, jotta voimme tulostaa sinulle tarvittavat paperit. Lue lisää ajokorttilupahakemuksesta.
 

Hinnasto

C1-kurssi
900,00
C-kurssi
1290,00

Ilmoittaudu kurssille täällä!

 
 
Tervetuloa kurssille!