BC-kurssi 

C-kortti on yli 7 500 kiloa painaville ajoneuvoille. Ikävaatimus C-luokassa on 21 vuotta. 

Kun suoritat BC-kortin, se tapahtuu käytännössä niin, että sinun on ajettava B-osuus kokonaisuudessaan ennen kuin voit aloittaa C-teoriat ja ajot. C-kurssi sisältää 12 oppituntia teoriaa kolmena iltana,10 ajo-opetustuntia ja 25 minuuttia kuorman varmistamiseen liittyviä harjoituksia. Meillä ajettu C-kortti on tarkoitettu yksityiskäyttöön, eli se ei anna ammattipätevyyttä.

 

BC-kortin hinta minimiajotuntimäärillä on 2865,00 (hinta sisältää pimeän ajon simulaattorilla) ja jos maksat kortin yhdessä erässä, saat maksutapa-alennusta 10,00. Hintaan kuuluu teoria- ja ajo-opetuksen lisäksi oppimateriaali ja toimistopalvelut sekä auton ja kuorma-auton käyttö tutkinnossa. Kurssihinnan lisäksi tulevat ajokorttilupamaksu, ratamaksu sekä Ajovarman tutkintomaksut.

 
Ensimmäiselle tunnille on ilmoittauduttava etukäteen, jotta voimme tulostaa sinulle tarvittavat paperit. Lue lisää ajokorttilupahakemuksesta.

 

BC1-kurssi 

C1-kortti on alle 7 500 kiloa painaville ajoneuvoille. Ikävaatimus C1-luokassa on 18 vuotta. 

Kun suoritat BC1-kortin, se tapahtuu käytännössä niin, että sinun on ajettava B-osuus kokonaisuudessaan ennen kuin voit aloittaa C1-teoriat ja ajot. C1-kurssi sisältää 9 h teoriaa kolmena iltana sekä 5 ajotuntia. Meillä ajettu C1-kortti ei anna ammattipätevyyttä, vaan on yksityiskäyttöön tarkoitettu.

BC1-kortin hinta minimiajotuntimäärillä on 2475,00 (hinta sisältää pimeän ajon simulaattorilla). Jos maksat kortin yhdessä erässä saat maksutapa-alennusta 10,00. Hintaan kuuluu teoria- ja ajo-opetuksen lisäksi oppimateriaali ja toimistopalvelut sekä auton ja kuorma-auton käyttö tutkinnossa. Kurssihinnan lisäksi tulevat ajokorttilupamaksu, ratamaksu sekä Ajovarman tutkintomaksut.

 

Hinnasto

BC1-kurssi 2475,00
BC-kurssi 2865,00

 

 

Tervetuloa kurssille!