Bike Training

- Aloittelija tai kokenut motoristi: 

Tältä sivulta löydät tietoa meidän kurssitarjonnasta. Annamme käsittelyopetusta yksityisesti tai ryhmille, joko asiakkaan omalla pyörällä tai meidän moottoripyörällä. Järjestämme kortillisille motoristeille yksilöllistä harjoitusajoa, sekä alkeis-, perus-, jatko- ja ratakurssit.

Voit myös jättää tarjouspyynnön räätälöidystä moottoripyöräkoulutuksesta itsellesi tai ryhmällesi. Ajotunneilla pyöränä on pääsääntöisesti Kawasakin ER-6, mutta harjoittelun voi aloittaa myös kevytmoottoripyörällä. Tarvittaessa saat myös ajovarusteet meiltä. Soita ja varaa aika tai kysy lisätietoja numerosta 050 524 9248 tai sähköpostitse.

Vuokraamme myös moottoripyöriä.

 

Harjoitusajo 

Harjoitusajotunnit suunnitellaan oppilaan tarpeiden mukaisesti. Ensimmäisen ajotunnin jälkeen voi opettaja suositella lisäajoja tarpeen mukaan. Harjoitusajot maksavat arkisin klo 08-16 90,00 ajotunnilta (á 50 minuuttia). Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin on ajotunnin hinta 95,00. Ilta- ja viikonlopputuntien määrä on rajoitettu. 

 

Alkeiskurssi  

Alkeiskurssi on tarkoitettu moottoripyöräharrastusta aloittaville, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tai vähäinen kokemus. Alkeiskurssin etu pelkkään harjoitusajoon on se, että voimme käydä teoriatunneilla perusteellisesti läpi asioita, jotka muuten käytäisiin ajotunnilla ja näin ollen olisi pois ajoajasta. Teoriatunteja on neljä ja ne pidetään Autokoulu Startin Itäkeskuksen tai Kontulan Ostarin toimipisteessä.

Ajotunnin ajankohta sovitaan erikseen, ajo-opetus on luonnollisesti yksilö-opetusta ja ajetaan meidän moottoripyörällä.

Kurssi sisältää:
- Neljä tuntia teoriaa
- Yksi ajotunti

Kurssin hinta: 150,00 euroa

Hinta Startissa korttia ajaville sekä Start Pro Driving Clubin jäsenille: 120,00 euroa

Lisätietoja

Osallistujia tulee olla vähintään viisi, jotta kurssi järjestetään. Mahdollisista lisäajotunneista sovitaan kurssilaisen kanssa ensimmäisen ajotunnin jälkeen. Lisäajotunnit maksavat 80,00 euroa. Ilmoittaudu kurssille tai soita ja kysy lisää: 050 524 9248 Kai Niukkanen. 

 

Peruskurssi  

Peruskurssi on hyvä ruosteenpoistokurssi ajokauden alkuun, niin kokeneille kuin kokemattomillekin motoristeille. Peruskurssille osallistutaan yleensä omalla pyörällä, mutta jos ei ole vielä omaa ja on kuitenkin hieman ajokokemusta tai jos on ottanut harjoitusajotunteja, niin meiltä voi vuokrata pyörän kurssille. Ammattitaitoisten moottoripyöräkouluttajien opastuksella saat varmuutta pyörän käsittelyyn ja harrastuksesta tulee turvallisempaa ja mukavampaa.

Kurssi sisältää:
- tunti teoriaa
- Kouluttajien näytöt
- Harjoitukset:
- ajoasento
- pyörän käsittely
- hidasajo
- pujottelu
- käännös
- jarrutukset
- väistö

Mukaan mahtuu kuusi kurssilaista kouluttajaa kohden. Kouluttajia on 1-3. Ilmoittaudu kurssille tai soita ja kysy lisää: 050 524 9248 Kai Niukkanen

Kurssin hinta: 80,00

Osallistujia tulee olla vähintään viisi, jotta kurssi järjestetään. Lisäkurssit järjestetään kysynnän mukaan.

 

Jatkokurssi (kesän 2018 kurssit pidetty, 2019 kurssipäivämäärät saadaan varmistettua alkuvuodesta 19)

Jatkokurssi Ahvenistolla sopii kaikille motoristeille, joilla on oma moottoripyörä ja halukkuutta parantaa ajotaitojaan. Ahveniston moottoriradalla pystymme harjoittelemaan jarrutuksia ja väistöjä jopa maantienopeuksista. Lisäksi pääset harjoittelemaan kaarreajoa ohjatusti upealla Ahveniston moottoriradalla.

Kokoontuminen klo 10:30 ja ajo radalle Helsingistä. Rata-aika 14-18, ajo omassa tahdissa radalta.

Kurssi sisältää:

- Maantiellä ajo, ryhmässä ajaminen, ajolinjat, soralla ajaminen
- Näytöt matkalla Ahvenistolle
- etäisyyden ja nopeuden arviointi
- jarrutus hiekalla
- Näytöt Ahvenistolla
- jarrutus
- jäännösnopeus
- väistö
- Harjoitukset
- väistö
- jarrutus
- ajolinjat
- Rata-ajoa ohjatusti
 
 
Kurssin hinta: 120,00 sis. ratamaksun. 

Hinta Startissa korttia ajaville sekä Start Pro Driving Clubin jäsenille: 85,00 sis. ratamaksun

Lisätietoja

Kurssille otetaan enintään 18 kurssilaista. Ilmoittaudu kurssille tai soita ja kysy lisää: 050 524 9248 Kai Niukkanen.

 

 

Ratakurssi (kesän 2018 kurssit pidetty, 2019 kurssipäivämäärät saadaan varmistettua alkuvuodesta 19)

Ahveniston ratakurssilla harjoitellaan oikeaa ajotekniikkaa; ajolinjat, nopeudensäätely (jarrutukset ja kiihdytykset), vaihteiden käyttö, katse ym. Kurssille voit tulla millä pyörällä tahansa (ei kilvettömiä). Tavoitteena ei ole kiertää rataa mahdollisimman nopeasti, vaan oppia ajamaan oikein ja hallitsemaan moottoripyöräänsä.

Kurssi sisältää:

- Teoriaa 1 h
- Harjoitukset radalla 3 h
- Kurssilaiset ajavat kouluttajien perässä
- Kouluttajat ajavat kurssilaisten perässä ja antavat palautetta ajosta
- Lopuksi vapaata rata-ajoa

Kurssin hinta: 120,00 sis. ratamaksun  

Hinta Startissa korttia ajaville sekä Start Pro Driving Clubin jäsenille: 85,00 sis. ratamaksun

Lisätietoja 

Kysynnän mukaan järjestetään mahdollisesti myös muita kurssipäiviä. Kurssille otetaan enintään 15 kurssilaista. Ilmoittaudu kurssille tai soita ja kysy lisää: 050 524 9248 Kai Niukkanen.

 

 

Kouluttajat

Kouluttajamme ovat aktiivimotoristeja ja Suomen moottoripyöräkouluttajat Ry SMoK:in jäseniä sekä erikoistuneet mopo- ja moottoripyöräopetukseen. Voit ottaa yhteyttä Kai Niukkaseen kaikkiin kurssitarjontaan liittyvissä asioissa joko sähköpostitse tai 050 524 9248.