Opetusluvalla henkilöautokurssia suorittaville

EAS-teoriat

1.7.2018 jälkeen myös opetusluvalla ajokorttiaan suorittavat tulevat autokouluun. Jos olet ajamassa ensimmäistä ajokorttiasi, on Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriat (EAS) pakolliset ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistusta suoritetusta koulutuksesta tulee pitää ajaessa mukana. 

Meillä voit aloittaa joka maanantaina kahdessa toimipisteessä EAS teoriat, lukujärjestyksestä näet aikataulut ja luokat aloitustunneille ja (EAS1) sekä oppitunneille 2-4 (EAS2). EAS2 -teorioille voi osallistua myös virtuaaliluokan kautta. Tunnit lähetetään reaaliaikaisesti luokasta ja oppilaiden on oltava läsnä koko tunnin aikana kuten luokassakin.

Meidän kautta voit myös ostaa kirjan, teoriakoeharjoittelut tai kattavimman oppimisympäristön. Tarjoamme myös vapaaehtoisia teorioita. Lue lisää teoriapaketeista.

Ajokorttilupa

Voit hakea ajokorttiluvan itse Ajovarmalta ennen kurssin aloittamista, tai me voimme tulostaa hakemuksen puolestasi. Lue lisää ajokorttiluvasta. Tuo 2 passikuvaa mukaan aloitustunnille, tai jos sinulla on voimassaoleva ajokortti, passi tai henkilökortti, voit myös käyttää rekisterissä olevat kuvat. Aloitustunnilla tulee olla kuvallinen henkilökortti mukana.

Riskientunnistamiskoulutus

Mikäli suoritat B-korttia, on myös Riskientunnistamiskoulutus pakollinen. Riskientunnistamiskoulutuksen kannattaa jättää lähelle ajokoetta, kun sinulla on jo hyvät ajotaidot. Koulutus sisältää 4 teoriatuntia sekä 4 ajotuntia. Teoriatuntien aikataulut löytyvät täältä. Pidämme kolme tunneista luokkaopetuksena ja viimeinen Vantaan radan turvallisuustalossa. Teorioita on sekä aamutunteina alkaen klo 10:00 tai iltatunteina alkaen klo 17:00.

Ajotunneista yksi on pimeän ajon simulaattorissa, ja yksi Vantaan Ajoharjoitteluradalla. Kaksi tunneista käsittelevät maantieajon ja taajama-ajon riskejä.

Voit ilmoittautua teorioille, niin soitamme sinulle ajotuntien varauksesta. 

 

Ota yhteyttä toimistoomme mikäli sinulla on kysyttävää!

Yhteystiedot