Riskienhallintakoulutus ennen 1.7.18 kortin suorittaneille

 

Jos olet suorittanut autokoulusi ennen lakiuudistusta, tulee sinun suorittaa riskienhallintakurssi kortillisille kahden vuoden sisään ajokokeesta. Riskienhallintakurssi korvaa aikaisemmat harjoittelu- ja syventävän vaiheen kurssit. Järjestämme koulutukset Vantaan Ajoharjoitteluradalla kahdesti kuussa, yleensä perjantaisin klo 9:00-14:00. Kurssipäivänä pidetään 4 tuntia teoriaa ja ajatte tunnin radalla. Rata-ajoon tarvitset oman auton. Erillisenä päivänä ajat maantien ja taajama-ajon ajotunnit autokoulun autolla sekä pimeän ajon kurssin simulaattorissa, mikäli et ole suorittanut sitä perusvaiheessa.

Riskienhallintakoulutus tulee suorittaa kahden vuoden sisään ajokokeesta. Saat kurssipäivän päätteeksi kurssitodistuksen, jonka toimitat Ajovarmalle. Me voimme myös toimittaa todistuksen puolestasi.

Kurssipäivät ja ilmoittautuminen Webauton kautta. Kurssit ovat eroteltu kortittomien riskienhallintakursseista. "Riskikurssi ennen 1.7.18 ajokortin saanneille (ent. syventävä)" nimetyillä kursseilla ovat ainoastaan kortilliset kuljettajat ajoharjoitteluradalla.

HINNASTO  
Riskienhallintakurssi  305,00
Ratamaksu                                    80,00
Pimeän ajon kurssi simulaattorissa 80,00